U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aanbieding van de dag

in de winkels 

Kopen zonder Zorgen, aflevering morgen.

Wij zijn een unieke naaimachine speciaalzaak en staan bekend om onze brede keuze, kwaliteit en gemak. Wij verkopen onze producten online en via de telefoon. aktienaaimachine is de online afdeling van Wouters Naaimachines in Amsterdam, verkoop rechtstreeks uit eigen magazijnen, tegen een concurerende prijs, online aankopen zijn zonder instruktielessen, div. topmerken 24 uur per dag te bestellen via info@aktienaaimachine.nl  om u de beste producten en diensten te kunnen bieden. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar, voor wanneer u een vraag hebt of een speciale behoefte.

In het jaar 2018 is er behoefte om minder tijd te besteden aan winkelen, vandaar dat u vanaf heden ook naaimachines en lockmachines via e.mail bij ons kunt kopen.

Let op wij zijn geen WEBSHOP . wij ruilen geen naaimachines om, na weken... u krijgt bij ons altijd een nieuwe machine, niet een machine die al weken bij iemand dienst heeft gedaan.

In onze Echte naaimachine winkel in Amsterdam, bieden wij een zeer groot assortiment, maar dan met deskundige voorlichting, uitgebreide instruktielessen, en een goede service zowel voor als tijdens en na de aankoop. Onze service gaat verder waar anderen stoppen.

 

Bel snel. 0206624422 of vul het contact formulier in.