U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aanbieding van de dag

normale prijs € 399,-

Online Prijs : € 225,- 

 

JUKI MO 1000 eenvoudig inrijgen door 1 druk op de knop

Welkom bij PFAFF aktie naaimachine  Almere flevoland Amsterdam & Haarlem & Soest prov UTRECHT altijd Goedkoper !

LEWENSTEIN Multilock 700de  

Snel en eenvoudig.

Dankzij de 1300 steken per minuut, het eenvoudig inrijgen en de automatische draadinleiding van de onderste grijper, kunt u snel en zonder moeite aan uw naaiwerk beginnen. Het perfect afwerken van randen met de ingebouwde smalle rolzoom is een koud kunstje en met één druk op de knop kunt u de spanning van de draad afhalen.

Flexibel en veilig.

Met de instelbaarheid van: de persvoetdruk, het differentieel transport (0,7 - 2,0 mm), de steeklengte (tot 4 mm) en steekbreedte (5 - 7 mm.), het boven- en ondermes, kunt u bijna al uw naaiwensen tot uiting laten komen. Extra veilig is de beveiligde voorklep (klep open: machine uit), daarbij is het bovenmes uitschakelbaar.

Compleet en praktisch.

Met de optioneel verkrijgbare voetenset en het handige bijpassende opvangbakje maakt u van uw naaiwerk uw hobby. Verras uw vrienden en familie met fraai afgewerkte naaiwerken met opvallende en professionele details.

 

Handig opvangbakje

Adviesprijs: €12,50

 

Optionele voetenset

5 Lockvoeten, (Rimpelvoet, Paspelvoet, Parelbandvoet, Blindzoomvoet, Elastiekvoet)overzichtelijk gesorteerd in handige opbergdoos. Geleverd met duidelijke en geïllustreerde handleiding.

Adviesprijs: €59,95

Adviesprijs: €499,-  Aktienaimachine prijs incl. Gratis voeten set t.w.v € 59,95 U betaalt  € 299,- incl. gratis thuisbezorgen in nederland .