U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Aanbieding van de dag

normale prijs € 399,-

Online Prijs : € 225,- 

 

Welkom bij PFAFF aktie naaimachine  Almere flevoland Amsterdam & Haarlem & Soest prov UTRECHT altijd Goedkoper !

Aktie Naaimachine uw Online Naaimachine Specialisten, via aktienaaimachine koopt u extra scherp, vandaag besteld.... morgen in huis.

onderstaande vermelde prijzen zijn incl. gratis thuisbezorgen in heel nederland

 

Smarter 140 S by PFAFF  aktie naaimachine prijs € 269,-

Op alle knoppen staan steken en nummers vermeld, zodat u snel, gemakkelijk en duidelijk uw selecties kunt maken. Pas de persvoetdruk aan voor speciale technieken als quilten en het naaien van elastische naden. Altijd een perfect resultaat. De transporteur met zeven tanden ondersteunt de stof aan alle zijden van de naald en transporteert uw stof perfect. Met harde beschermkap.

 

Handige knoppen

Op alle knoppen staan steken en nummers vermeld, zodat u snel, gemakkelijk en duidelijk uw selecties kunt maken.
 

Naaivoeten vast- en losklikken

Als u de naaivoet wilt vervangen, klikt u deze los en klikt u een nieuwe vast. Er is geen schroevendraaier of ander gereedschap nodig.

 

Instelbare naaldposities

Voor een exacte plaatsing van uw rechte steek bij doorstikken, het inzetten van ritsen of speciale technieken als passepoils maken.

Regelbare persvoetdruk

Pas de persvoetdruk aan voor speciale technieken als quilten en het naaien van elastische naden. Altijd een perfect resultaat, of u nu op dunne of op dikke stof naait.
 

Optimaal transport

De transporteur met zeven tanden ondersteunt de stof aan alle zijden van de naald en transporteert uw stof perfect. Hierdoor naait u glad en rimpelloos.

 

Smarter 160 S by PFAFF  aktie naaimachine prijs € 299,-

Op alle knoppen staan steken en nummers vermeld, zodat u snel, gemakkelijk en duidelijk uw selecties kunt maken. Pas de persvoetdruk aan voor speciale technieken als quilten en het naaien van elastische naden. Altijd een perfect resultaat. De transporteur met zeven tanden ondersteunt de stof aan alle zijden van de naald en transporteert uw stof perfect. Met 23 steken waaronder nuttige steken, decoratieve steken, elastische steken en een 1-fase knoopsgat. Met harde beschermkap.

 

 

 

 

Smarter 260 C  by PFAFF  aktie naaimachine prijs € 359,=

 

Computer gestuurde machine. Als u op de afhechttoets drukt, hecht uw SMARTER BY PFAFF™ 260c af en stopt automatisch, voor een snelle, eenvoudige afwerking. Automatische steekbreedte en steeklengte. Als er een steek wordt geselecteerd, worden automatisch de beste steeklengte en -breedte ingesteld. Vijf verschillende naaivoeten van het originele PFAFF® naaivoetensysteem zijn inbegrepen. Ingebouwde draadinsteker. Met harde beschermkap.

 

PFAFF  select 3,2  met IDT transport aktie naaimachine prijs € 629,=

 

Krachtig, veelzijdig en comfortabel! Met extra naaicomfort: IDT™! Een keuze voor de select 3.2 van Pfaff is kiezen voor net dat extra beetje comfort waar momenteel wereldwijd al miljoenen mensen van profiteren: IDT™ (Ingebouwd Dubbel Transport) – Absoluut gelijktijdig stoftransport van onder én boven! IDT™ garandeert u een perfect stoftransport en perfecte naden – met alle soorten stoffen. 

 

PFAFF  select 4,2  met IDT transport aktie naaimachine prijs € 719,=

Naast al het gemak van de select™ 3.2, heeft de select™ 4.2 een aantal indrukwekkende extra's. Meer steken, inclusief een diverse siersteken. Nooit meer zoeken naar het oog van de naald met de ingebouwde draadinsteker. Profiteer ook van het originele IDT™ systeem voor een gegarandeerd gelijktijdig stoftransport van onder én van boven. Extra accessories - zoals de stopvoet, de rolzoomvoet en de siersteekvoet - zijn inbegrepen. 

 

 

 

PFAFF  passport 2.0  met IDT  transport aktie naaimachine prijs € 539,=

 

Wat denkt u van een naaimachine die compact genoeg is om mee te nemen naar naailes of om op uw boekenplank te zetten? En wat vindt u ervan als zo'n machine ook nog eens over alle functies beschikt die volledig voldoen aan de hoge eisen van de PFAFF®-naaister? De PFAFF® passport™ 2.0 naaimachine is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, om mee te nemen naar naailes, cursus of op reis. Trek ermee de wijde wereld in en ontdek hoe handig het is om uw eigen naaimachine altijd bij de hand te hebben! Geen grenzen, alleen vrijheid. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PFAFF  ambition essential  met IDT  transport

aktie naaimachine prijs € 675,-

 Ruim. Dankzij de grootste* naairuimte en de lange vrije arm kunt u moeiteloos kleine en grote werkstukken naaien. Helder. Het perfect verlichte naaigebied en het touchscreen met hoge resolutie optimaliseren uw werkproces. Precies. Het originele IDT™ systeem garandeert een absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en van onderaf.

 

PFAFF  ambition 1.0  met IDT  transport

aktie naaimachine prijs € 765,-

 

Groot scherm met hoge resolutie
• Het originele IDT™ systeem
• Maar liefst 136 steken
• Maar liefst 2 lettertypes
• 29 naaldposities

 

 

 

 

 

PFAFF  ambition 2.0  met IDT  transport

aktie naaimachine prijs € 855,-

Ervaar het topmodel van de Ambiton-serie. Veel steken, veel ruimte, kwaliteit en gemak. De machine heeft LED-verlichting, een touchscreen, meer dan 200 steken, letters en cijfers, dubbels stoftransport en meer...

 

 

 

 

 

PFAFF  Expression 3,5  met IDT  transport en extra  ruimte rechts van de naald

aktie naaimachine prijs € 1169,-

 

Ingebouwd Dubbel Transport alleen van PFAFF®, al meer dan 45 jaar! Absoluut gelijkmatig stoftransport van boven- en onderaf. De naairuimte rechts van de naald is extra groot voor het naaien van grote hoeveelheden stof of tussenvulling. Snijdt automatisch de boven- en onderdraad af en trekt de draaduiteinden naar de achterkant van de stof.

 

PFAFF  Expression 4,2  met IDT  transport en extra  ruimte rechts van de naald

aktie naaimachine prijs € 1485,-

 

Quilten is een van de meest leuke vormen van artistieke expressie. Onontbeerlijk bij het quilten is een naaimachine die helemaal aan de wensen van de quilter kan voldoen en die kan zorgen dat ideeën werkelijkheid worden. Laat uw creativiteit de vrije loop als u met de PFAFF® quilt expression™ 4.2 naaimachine werkt. 

PFAFF  Performance 5.0  met IDT  transport en extra  ruimte rechts van de naald

aktie naaimachine prijs €  1935 ,-

 

Het intuïtieve PFAFF® creative™ kleuren touchscreen geeft de steken op ware grootte weer. De gebruikersvriendelijke interface leidt u door alle processen heen. Met meer dan 300 nuttige en decoratieve steken. Inclusief de originele PFAFF® 9mm steken en de unieke PFAFF® Maxisteken, tot 48 mm breed, voor prachtige versieringen. Altijd nauwkeurige stekenresultaten, welke stof u ook gebruikt, dankzij het originele IDT™ systeem. PFAFF® Stitch Creator™: Maak nieuwe 9mm steken of bewerk ingebouwde steken.

 

PFAFF Power quilter 16.0   In onze PFAFF naaimachine speciaalzaak in Amsterdam kunt u deze powerquilt machine van PFAFF in werking zien.

 

PFAFF Powerquilter 16.0 Quiltmachine
- Ruimte rechts van de naald: 40 cm
- Verticale ruimte rechts van de naald: 20 cm
- Ondersteuning quilttafel: 92 cm x 76 cm
- Steken per minuut: 1.500
- Touchscreen met o.a. snelheidsregelaar, stekenteller, rekenmachine.
- LED verlichting

 

 

 

 

 

Trends worden gemaakt door mensen die hun voorliefde voor iets tot uiting willen brengen. Met ambitie en overtuiging. Trends worden gemaakt door mensen die het
vermogen hebben om anderen te inspireren en mee te voeren

Eigenschappen

- Origineel IDT SYSTEEM
- Extra grote naairuimte/-oppervlak
- 136 steken
- 2 lettertypes
- 7mm steekbreedte
- Snelheidsregelaar
- Hoogwaardig display
- Start/Stop toets
- Drie LED-lampjes
- Verzinking transporteur vanaf de buitenkant
- Extra ruimte onder naaivoet
- Regelbare draadspanning
- Persvoetdruk instelbaar
- Naald omhoog/omlaag
- 29 naaldposities
- spiegelfunctie
- Tweelingnaaldprogramma
- Persoonlijke steken
- Ingebouwde draadinsteker
* 5 jaar volledige garantie 

Pfaff ambition 1.0 

 

 

 

Pfaff ambition 1.5 naaimachine das beste oder nichts !!!!!

PFAFF het Originele Duitse Topmerk !

Trends worden gemaakt door mensen die hun voorliefde voor iets tot uiting willen brengen. Met ambitie en overtuiging. Trends worden gemaakt door mensen die het
vermogen hebben om anderen te inspireren en mee te voeren      Ambition 1.5 van Eigenschappen

- Origineel IDT SYSTEEM
- Extra grote naairuimte/-oppervlak
- 195 steken
- 4 lettertypes
- 7mm steekbreedte
- Snelheidsregelaar
- Touch-on scherm
- Onderdraadsensor
- Hoogwaardig display
- Start/Stop toets
- Drie LED-lampjes
- Verzinking transporteur vanaf de buitenkant
- Extra ruimte onder naaivoet
- Regelbare draadspanning
- Persvoetdruk instelbaar
- Naald omhoog/omlaag
- 29 naaldposities
- spiegelfunctie
- Tweelingnaaldprogramma
- Persoonlijke steken
- Ingebouwde draadinsteker
* 5 jaar volledige garantie
                                             

 

PFAFF hobby line naaimachines

Eenvoudig in gebruik, innovatief design en vele mogelijkheden!

Kleding, chique accessoires, woningdecoratie of een snelle reparatie? Een hobbyline naaimachine van Pfaff is alles wat u nodig hebt!!

De hobby line naaimachine is zeer eenvoudig in het gebruik! De machines worden geleverd met een groot aantal mogelijkheden en vele accessoires.

Nu kunt u echte Pfaff-kwaliteit kopen, tegen een verbazingwekkend lage prijs. De naaimachines van de hobby line zien er niet alleen prachtig uit, maar zullen ook voor jarenlang naaiplezier zorgen.

Uiteraard is de knowhow van Pfaff bij de prijs inbegrepen. U kunt zich altijd tot uw vakspeciaalzaak richten voor ideeën of ondersteuning, voor of na uw aankoop..

De hobby line van Pfaff- slimme naaimachines met ongekende mogelijkheden

 

PFAFF hobby naaimachine 1122  

 prijs  349,-

Eenvoudig in gebruik, innovatief design!

Iedereen kan naaien met een hobby van Pfaff. De machine biedt de juiste variëteit aan mogelijkheden! 

Uitgebreide selectie kwalitatief hoogwaardige steken (waaronder een knoopsgat). De steeklengte is instelbaar tot 4 mm.

Eenvoudig inrijgen dankzij het gemarkeerde inrijgpad en de van bovenaf in te leggen spoel! De onderdraad wordt automatisch meegnomen!

Vele accessoires, om u op weg te helpen en een harde beschermkap!

Olievrij onderhoud. Makkelijk en geruisloos naaien zonder olievlekken op uw stof.

De hobby line – echte Pfaff kwaliteit met vele mogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.

PFAFF hobby naaimachine 1132 

 prijs  399,-

Eenvoudig in gebruik, innovatief design!

Iedereen kan naaien met een hobby van Pfaff. De machine biedt de juiste variëteit aan mogelijkheden! 

Uitgebreide selectie kwalitatief hoogwaardige steken (waaronder een knoopsgat). De steeklengte is instelbaar tot 4 mm.

Eenvoudig inrijgen dankzij het gemarkeerde inrijgpad en de van bovenaf in te leggen spoel! De onderdraad wordt automatisch meegnomen!

Vele accessoires, om u op weg te helpen en een harde beschermkap!

Olievrij onderhoud. Makkelijk en geruisloos naaien zonder olievlekken op uw stof.

De hobby line – echte Pfaff kwaliteit met vele mogelijkheden tegen een aantrekkelijke prijs.

Extra mogelijkheden met de hobby 1132:

 • Meer steken
 • Instelbare steekbreedte tot 5 mm
 • Instelbare persvoetdruk voor een gelijkmatig stoftransport
 • Meer variabele naaldposities

PFAFF hobby naaimachine 1142 

 prijs 499,-

Extra eigenschappen, meer mogelijkheden!

Naast de vele eigenschappen van de hobby 1132, biedt de hobby 1142 u nog meer mogelijkheden!

De machine beschikt over 25 steken waaronder een aantal decoratieve steken. Gebruik deze steken voor een prachtige ‘finishing touch’ en decoratieve effecten.

Probeer het eenstaps knoopsgat! Het naaien van knoopsgaten was nog nooit zo eenvoudig!

De ingebouwde draadinsteker is ongekend praktisch.

Problemen met het vinden van het oog van de naald? - Laat de draadinsteker het werk doen en ga aan de slag!

Meer eigenschappen, meer accessoires en meer creatieve mogelijkheden - dat is de hobby 1142 van Pfaff!

WELKOM BIJ PFAFF NAAIMACHINES AMSTERDAM

welke PFAFF u ook kiest, u kiest voor kwaliteit !

De reis begint nu! MET MAAR LIEFST 5 NIEUWE PFAFF MACHINES

Wat denkt u van een naaimachine die compact genoeg is om mee te nemen naar naailes of om op uw boekenplank te zetten? En wat vindt u ervan als zo’n machine ook nog eens over alle functies beschikt die volledig voldoen aan de hoge eisen van de PFAFF®-naaister? De PFAFF® passport™ 2.0 naaimachine is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, om mee te nemen naar naailes, cursus of op reis. Trek ermee de wijde wereld in en ontdek hoe handig het is om uw eigen naaimachine altijd bij de hand te hebben! Geen grenzen, alleen vrijheid. 

Uw PFAFF® passport™ 2.0 naaimachine is klaar voor elke uitdaging.

 

PFAFF Expression 3,2 naaimachine

Ontdek uw mogelijkheden en ervaar een nieuwe dimensie van naaien!

Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, het hoogste niveau van naaiprecisie en moderne technologie? Dit alles en meer vindt u in de nieuwe expression™ 3.2 naaimachine.

U hoeft maar één blik op het unieke design te werpen om te begrijpen dat dit de droom van iedere naaister is. Met zijn exclusieve functies past hij perfect in de nieuwe generatie PFAFF® naaimachines. Bereid u voor om te genieten van alles waar de naam PFAFF® voor staat. 

Veel ruimte. 
De extra grote ruimte rechts van de naald en de lange vrij arm maken het erg gemakkelijk om grote naaiprojecten te naaien.

Helder. 
Het perfect verlichte werkvlak en het intuïtieve en heldere grafische display optimaliseren het naaiproces.

Precies. 
Het originele IDT™-systeem staat garant voor een absoluut gelijkmatig stoftransport van boven en van onderen. Een unieke selectie van perfect genaaide 9 mm steken van hoge kwaliteit zullen u inspireren tot nieuwe ideeën. 

Laat u betoveren door een opwindende wereld vol mogelijkheden.

 

PFAFF Expression 4,2 naaimachine 


Quilten is een van de meest leuke vormen van artistieke expressie. Onontbeerlijk bij het quilten is een naaimachine die helemaal aan de wensen van de quilter kan voldoen en die kan zorgen dat ideeën werkelijkheid worden. Laat uw creativiteit de vrije loop als u met de PFAFF® quilt expression™ 4.2 naaimachine werkt. 

U hoeft maar één blik op het unieke design te werpen om te begrijpen dat dit de droom van iedere naaister is. Met zijn exclusieve functies past hij perfect in de nieuwe generatie PFAFF® naaimachines. Bent u er klaar voor om al het leuks te ontdekken waar de naam PFAFF® voor staat? 

Ruim. 
De extra grote ruimte en de lange vrije arm maken het gemakkelijk om met grote projecten te werken. 

Helder. 
Het perfect verlichte naaioppervlak en het intuïtieve en heldere, grafische display optimaliseren uw werkproces. 

Precies. 
Het originele IDT™ Systeem garandeert een perfect gelijkmatig stoftransport van boven en onderen. Een unieke selectie van perfecte genaaide 9 mm steken van hoge kwaliteit zullen u telkens inspireren tot nieuwe ideeën. 

Laat u betoveren door een opwindende nieuwe wereld van naaimogelijkheden.

 

PFAFF Performance 5.0 naaimachine

Breng uw manier van naaien naar een hoger niveau met de PFAFF® performance™ 5.0 naaimachine!

Alles wat u doet, kunt u zien. Het intuïtieve PFAFF® creative™ kleuren touchscreen geeft de steken op ware grootte weer. Pas ze direct op het scherm aan en combineer ze. Selecteer de gewenste functie met de ergonomische stylus. De gebruikersvriendelijke interface leidt u zeker door alle processen heen. De aangename kleuren zorgen ervoor dat alles direct vanaf het begin duidelijk is.

Ongelooflijk mooi – Meer dan 300 nuttige en decoratieve steken worden bij de PFAFF® naaimachine geleverd. Inclusief de originele PFAFF® 9mm steken en de unieke PFAFF® Maxisteken, tot 48 mm breed, voor prachtige versieringen. Altijd nauwkeurige stekenresultaten, welke stof u ook gebruikt, dankzij het origineleIDT™ systeem.

PFAFF® Stitch Creator™ functie – Uniek – Maak nieuwe 9mm steken of bewerk ingebouwde steken. Laat de steek er anders uitzien met ongelimiteerde mogelijkheden.

PFAFF Creative 3.0 naaimachine & borduurmachine

Alles wat u doet, kunt u zien. Het heldere scherm met hoge resolutie geeft de steken op ware grootte weer en borduurmotieven in echte kleuren. Pas borduurmotieven aan, combineer ze direct op het scherm en plaats ze zoals u dat wilt. Het centraal geplaatste scherm biedt een goede zichtbaarheid vanuit verschillende hoeken.

Meer dan 150 exclusieve borduurmotieven zijn bij de machine inbegrepen. Een ongelooflijk aantal prachtige PFAFF® borduurmotieven, inclusief borduurmotieven voor speciale technieken zoals garendecoratie, Tread Velvet™ en open borduurwerk wachten erop door u ontdekt te worden. 

Meer dan 250 steken – laat u verbazen door de prachtige selectie hoogwaardige PFAFF® 9mm steken – unieke versieringen, perfect genaaid op alle soorten stof dankzij het originele IDT™ systeem. PFAFF® Stitch Creator™ functie – Uniek – Maak nieuwe 9mm steken of bewerk ingebouwde steken voor een ongelimiteerde creativiteit. Varieer het uiterlijk van de steek met onbegrensde mogelijkheden.

 

PFAFF select line naaimachines 

 

 Kies & naai!

U naait graag? De Pfaff select naaimachine is er altijd klaar voor!!

Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige naaimachine. Modern design, overtuigende eigenschappen, en veel naaicomfort – dat is typisch de selectline van Pfaff.

Kies uit 3 verschillende modellen! Geniet van de grote verscheidenheid aan Pfaff kwaliteitssteken en profiteer van de Direct Keuze Toetsen waarmee u heel makkelijk een steek kiest door gewoon op de toets te drukken. Ontdek ook de voordelen van het originele IDT™ systeem – alleen van Pfaff!

Ervaar de mogelijkheden van de Pfaff selectline. U zult bijna niet kunnen wachten! Gegarandeerd!

 

PFAFF select 2.0 naaimachine  prijs 399,-

Krachtig, veelzijdig en comfortabel!

De select 2.0 is uitermate geschikt voor iedereen die een betrouwbare naaimachine zoekt om creatieve ideeën werkelijkheid te laten worden.

27 verschillende kwaliteitssteken van Pfaff garanderen een perfect resultaat met bijna alle verschillende stoffen – zelfs stretchstoffen! U hoeft niet naar uw steek te zoeken - met de Direct Keuze Toetsen drukt u gewoon op een toets om uw steek te selecteren. Tijdens het naaien kan de steekbreedte naar wens worden vergroot of verkleind.

Gebruik de speciale uit de vrije hand positie voor extra veel ruimte onder de naaivoet voor quilten uit de vrije hand en meanderen. Zo wordt uit de vrije hand quilten veel makkelijker!

De select 2.0 is erg eenvoudig in het gebruik – en dat is waar het bij het naaien allemaal om gaat. Dit – en nog veel meer – is karakteristiek voor de selectline van Pfaff!

   IDT

PFAFF select 3.0 naaimachine prijs 499,-

AKTIE in onze winkel in amsterdam

Met extra naaicomfort: IDT

Een keuze voor de select 3.0 van Pfaff is kiezen voor net dat extra beetje comfort waar momenteel wereldwijd al miljoenen mensen van profiteren: IDT™ (Ingebouwd Dubbel Transport) – Absoluut gelijktijdig stoftransport van onder én boven! IDT™ garandeert u een perfect stoftransport en perfecte naden – met alle soorten stoffen.


Het kiezen van de juiste steek kan niet eenvoudiger!

Met de Direct Keuze Toetsen van Pfaff is het zo makkelijk om de gewenste steek te selecteren. Druk op een toets en begin met naaien!

   IDT

PFAFF select 4.2 naaimachine prijs 795,-

AKTIE 749,-

Nog meer mogelijkheden!  

Naast al het gemak van de select 3.0, heeft de select 4.0 een aantal indrukwekkende extra’s.     

U kunt kiezen uit 40 verschillende steken, inclusief een grote variëteit aan siersteken, voor perfecte resultaten in iedere stof. Nooit meer zoeken naar het oog van de naald met de ingebouwde draadinsteker. Profiteer ook van het originele IDT™ systeem voor een gegarandeert gelijktijdig stoftransport van onder én van boven.    

En er zijn nog veel meer mogelijkheden en accessoires die uw naaiplezier vergroten, zoals de stopvoet, de rolzoomvoet en de siersteekvoet.  

Vergelijk de mogelijkheden en de stekentabel van de drie select modellen om te kijken welke select het beste bij uw past! Uw Pfaff dealer Wouters Amsterdam wil u graag helpen
 

De nieuwe expression line van Pfaff trekt de aandacht!

Bijzonder goed ontworpen en een droom om te gebruiken - dat is de nieuwe expression line van Pfaff. Ervaar drie modellen naaimachines die alles overtreffen. 

Innovatieve eigenschappen, gebruiksgemak en onvoorstelbare mogelijkheden. Siersteken met een unieke uitstraling wachten op u om gebruikt te worden als mooie details. Verdiep uzelf in de fascinerende wereld van stoffen en kleuren en creëer iets dat helemaal van uzelf is. 

De expression line staat klaar om u te helpen.
 

PFAFF expression™ 2.0  <--- IDT

 prijs 1299,- nu 999.=

De Expression PFAFF 2.0 nu extra voordelig

Maak uw dromen waar en beleef een nieuwe naaidimensie.

Zoekt u naar nieuwe inspiratie, het allergrootste naaigemak en moderne technologie? Dat en meer vindt u in de nieuwe expression™ line naaimachines van PFAFF®.

Eén blik op het unieke ontwerp volstaat om te begrijpen dat dit de droom van iedere naaister is. Met zijn originele Duitse traditie past deze machine perfect in de nieuwe generatie PFAFF® naaimachines. Geniet van alles waar de naam PFAFF® voor staat.

Ruim. 
De royaalste werkruimte en de langste vrije arm om projecten van iedere grootte moeiteloos te kunnen naaien.

Helder. 
Het perfect verlichte werkvlak en het intuïtieve en heldere grafi sche display zorgen voor optimale werkomstandigheden.

Nauwkeurig. 
Het originele IDT™ systeem zorgt voor een absoluut gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Een unieke selectie van perfect genaaide hoogwaardige 9 mm-steken geeft u inspiratie voor nieuwe ideeën.

Laat uzelf betoveren door een opwindende nieuwe naaiwereld.

 

PFAFF expression™ 3.0  <--- IDT

 prijs 1599-  nu aktienaaimachine online prijs 899,-

Maak uw dromen waar en beleef een nieuwe naaidimensie.

Zoekt u naar nieuwe inspiratie, het allergrootste naaigemak en moderne technologie? Dat en meer vindt u in de nieuwe expression™ line naaimachines van PFAFF®. 

Eén blik op het unieke ontwerp volstaat om te begrijpen dat dit de droom van iedere naaister is. Met zijn originele Duitse traditie past deze machine perfect in de nieuwe generatie PFAFF® naaimachines. Geniet van alles waar de naam PFAFF® voor staat. 

Ruim. 
De royaalste werkruimte en de langste vrije arm om projecten van iedere grootte moeiteloos te kunnen naaien.

Helder. 
Het perfect verlichte werkvlak en het intuïtieve en heldere grafi sche display zorgen voor optimale werkomstandigheden.

Nauwkeurig. 
Het originele IDT™ systeem zorgt voor een absoluut gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Een unieke selectie van perfect genaaide hoogwaardige 9 mm-steken geeft u inspiratie voor nieuwe ideeën.

Laat uzelf betoveren door een opwindende nieuwe naaiwereld.

 

PFAFF quilt expression™ 4.0  

 prijs 1799,-

Maak uw quiltdromen werkelijkheid!

Quilten is één van de leukste vormen van artistieke expressie. U hebt er wel een naaimachine voor nodig die voorzien is van alle quiltfuncties waarmee u uw dromen kunt realiseren. Geef uw creativiteit de vrije loop wanneer u de PFAFF® quilt expression™ 4.0 naaimachine probeert. 

Eén blik op het unieke ontwerp volstaat om te begrijpen dat dit de droom van iedere naaister is. Met zijn originele Duitse traditie past deze machine perfect in de nieuwe generatie PFAFF®-naaimachines. Geniet van alles wat de naam PFAFF® te bieden heeft. 

Ruim. 
De royaalste werkruimte en de langste vrije arm om projecten van iedere grootte moeiteloos te kunnen naaien. 

Helder. 
Het perfect verlichte werkvlak en het intuïtieve en heldere grafi sche display zorgen voor optimale werkomstandigheden.

Nauwkeurig. 
Het originele IDT™ systeem zorgt voor een absoluut gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Een unieke selectie van perfect genaaide hoogwaardige 9 mm-steken geeft u doorlopend inspiratie voor nieuwe ideeën. 

Laat uzelf betoveren door een opwindende nieuwe naaiwereld.

PFAFF Creative 2.0 naaimachine &

borduurmachine bij aankoop onbeperkt GRATIS lessen

 

prijs 2000,- kom snel eens langs voor een demonstratie op de nieuwste CREATIVE 2.0

 • Het orginele IDT
 • Innovatief Duits ontwerp
 • Extra veel naairuimte
 • Groot borduuroppervlak 260 x 200 mm
 • Vele verschillende, schitterende 9 mm steken
 • Incl. meer dan 100 fantastische borduurmotieven
 • USB aansluiting en USB borduurstick
 • Draadafsnijders en afsnijden sprongsteken
 • Automatische persvoetlichter met extra hoge liftruimte
 •  naaien/borduren een prachtige naaimachine borduurmachine van  PFAFF

 PFAFF creative™ 4.0 - Het moment is daar dat het mogelijk is

deze gewelige nieuwe PFAFF naaimachine borduurmachine combinatie kunnen wij u aanbevelen

kom eens langs in onze PFAFF naaimachine speciaalzaak

normaal kost deze prachtige

Pfaff creative naai & borduurmachine

model 4.0  5499,-

Tijdelijk betaalt u slechts 3000,-

             

IDT = Ingebouwd Dubbel Transport 

Alleen Pfaff biedt het originele, ingebouwde IDT-systeem. Gegarandeerd altijd perfecte resultaten. U kunt het systeem met één simpele handeling aan- en uitschakelen.

IDT-Systeem: De voordelen in één oogopslag!
Pfaff naaimachines met het IDT-Systeem!
Ervaar het zelf!

Perfecte steken en mooie, gelijkmatige naden,
.... zijn de uitgesproken eisen voor professioneel naaiwerk.

Daarom heeft PFAFF iets speciaals ontwikkeld om zich te onderscheiden:

Het IDT-Systeem
Het principe is overzichtelijk, de resultaten sensationeel:
De stof wordt : zowel van onderen als van boven tegelijkertijd getransporteerd, in iedere gewenste steeklengte. De twee transporteurs bewegen volledig synchroon. Zo produceert een Pfaff naaimachine altijd exact dezelfde steeklengte, zowel voor- als achteruit. Alle steken zijn perfect!

Het resultaat:
Absoluut geen verschuivende stoffen!

Nieuw in onze speciaalzaak de PFAFF coverstyle

Deze kwaliteits coverlockmachine is een lockmachine & covermachine combi

De mooie zoom naden op T shirts Zwemkleding Sportkleding Turnpakjes etc, maakt u nu in een hand omdraai met de Nieuwste PFAFF coverstyle 4850

 

Perfecte gelijke naden, dankzij het differentieel transport!

Twee afzonderlijk van elkaar bewegende transporteurs zorgen ervoor dat de naad niet trekt of rimpelt. Dit is vooral belangrijk wanneer u werkt met fijne stoffen, zoals zijde of viscose/rayon, of met stretchstoffen, zoals jersey of gebreide stoffen. Het differentieel transport is echt een “must” en beschikbaar op de coverstyle van Pfaff.

De prijs van deze pracht coverlock model 4850

 is slechts 899,-

De nieuwste coverstitchmachines coverlockmachine van PFAFF

maar ook de Pfaff lock met touchscreen

Een PFAFF is altijd af !!!

PFAFF expression 2028 met IDT  

JUBILEUM AANBIEDING PFAFF & WOUTERS

de pfaff expression 2028 spectaculaire aktie prijs

Wouters PFAFF Naaimachines Amsterdam heeft nu ook de 2058

in het assortiment

9 mm steekbreedte met vertikaal roterende grijper !! 

 

beresterke naaimachine met IDT transport 1995,-  

De alombekende PFAFF performance 2058 nieuw 

De echte passie voor naaien!Wat hebben liefhebbers van naaien gemeen? Hun voorliefde voor experimenteren, creativiteit, individualisme. Een gevoel van verbondenheid. En ze verwachten natuurlijk perfectie. Wij hebben de perfecte partner:

performance 2058 van Pfaff - De echte passie voor naaien:Het origineel - al 35 jaar van Pfaff!! IDT – absoluut gelijktijdig stoftransport van onder én van boven.

 

Groot hoge-resolutie touch-on scherm – voor eenvoudige toegang tot steken en programma's.

performance 2058 programma's – deze speciale eigenschappen maken naaien pas echt plezierig!

performance 2058 stekenpakket – grote steekselectie van hoge kwaliteit, schitterend tot het laatste detail! Inclusief 9 mm steken!

Stitch Creator – Uniek!

Wouters Naaimachines Amsterdam heeft alle Pfaff modellen op voorraad.

Een Pfaff naaimachine kopen is een goede investering, U koopt een Pfaff naaimachine voor het leven !!

de Pfaff performance 2058

zeer speciale aanbieding 

&

uit voorraad leverbaar

Pfaff IDT transport 

een PFAFF is af !!

 

Amsterdamse Naaimachine Centrale Wouters

Uw PFAFF speciaalzaak